Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Να έχουμε ένα όμορφο σ/κ !


Φτάσαμε στο πρώτο σ/κ του Αυγούστου καιρός να αφήσουμε για λίγες μέρες προβλήματά και σκέψεις και να πάρουμε ανάσες δροσιάς και ξεκούρασης.Δικαιούμαστε νομίζω να αλλάξουμε τους ρυθμούς τις ζωής μας και να αφεθούμε στο μαγικό μπλε τις θάλασσας και του ουρανού.Στη μαγεια του καλοκαιριού .

Εγώ στο μαγικό Πήλιο συγκεκριμένα στη Φακίστρα για αυτό το σ/κ..Μια παραλία με απίστευτη θάλασσα και ομορφιές (Όπως άλλωστε όλες οι παραλίες του Πηλίου )Ελπίζω και εσείς να περάσετε όμορφα όσοι φεύγετε για διακοπές , αλλά και  όσοι  βρεθείτε σε κοντινούς  προορισμούς για σ/κ  να ξεκουραστείτε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε  με όμορφες εικόνες και στιγμές!

Καλό Σ/Κ σε όλους

Ελένα

https://psychology-personality.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τελικά είναι ωραίο να μην περιμένεις μήνυμα από κανέναν.

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε πόσο χρόνο έχουμε φάει περιμένοντας αυτό το πολυπόθητο μήνυμα απ’ το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ο χρόνος που έχουμε χάσει θα αποδειχθεί τρομακτικά μεγάλος. Ένα μήνυμα το οποίο ήθελες όσο τίποτα να το δεις να εμφανίζεται στην οθόνη σου, για αυτό άλλωστε ξεκλείδωνες και κλείδωνες συνεχώς το κινητό σου νευρικά.

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.

Χειραγωγώ: να ελέγξω ή να παίξω με κάποιον, χρησιμοποιώντας άδικα ή ύπουλα μέσα προς όφελός μου.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι χειριστικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και μπορούν να παραπλανήσουν.

8 ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε δίπλα σας έναν υποκριτή

Οι υποκριτές είναι σαν το δηλητήριο – όσο περισσότερα πιστεύετε από τα λεγόμενά τους, τόσο περισσότερο αρρωσταίνεται ψυχικά και συναισθηματικά. Πριν το καταλάβετε, νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Τα καλά νέα: υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια! Ακολουθήστε τα και δεν θα πέσετε ποτέ ξανά θύμα υποκριτή.