Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι 6 λόγοι που δεν πρέπει να δεχτείς τον πρώην σου πίσω

Πριν καταλήξεις ότι θα τον δεχτείς πίσω, ηρέμησε, συγκεντρώσου και σκέψου με ειλικρίνεια αν ίσχυε έστω και ένα από τα παρακάτω στη σχέση σας. Αν απαντήσεις θετικά τότε η ιδέα να γυρίσεις στην αγκαλιά του δεν είναι και τόσο έξυπνη.

Αν ο πρώην σου ήταν βίαιος, είχε σηκώσει χέρι πάνω σου και εσύ επιμένεις να τον θέλεις πάλι πίσω, τότε να ξέρεις ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το χούι δεν διορθώνεται και ετοιμάσου για... νέους γύρους στο "ρινγκ" και να είσαι προσεκτική. Στην πρώτη φάση της επανασύνδεσης θα είναι όλο γλύκες και αν επενδύσεις συναισθηματικά και αυτός επαναλάβει τις ίδιες συμπεριφορές, για μία ακόμη φορά εσύ θα είσαι η μεγάλη χαμένη.
Αν για ένα πείσμα θέλεις να τον φέρεις γονατιστό στα πόδια σου, τότε σε πληροφορώ ότι χάνεις τον καιρό σου με παιδιαρίσματα. Τις ώρες που εσύ θα καταστρώνεις μακιαβελικά σχέδια για την "επιστροφή του ασώτου" κάποιες άλλες γυναίκες θα τον χαίρονται και, όπως θα βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας, θα... θερίζουν τα καλύτερα!
Αν οι διαφορές σας την περίοδο της σχέσης ήταν αγεφύρωτες, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σταματήσει να σε προσβάλλει μπροστά στους φίλους του, να ξενοκοιμάται με την κάθε γυναίκα στον δρόμο του (ακόμη και πολύ χειρότερες από σένα) και να ξεχνά τις υποσχέσεις του και εσένα μαζί;Αν ήσουν εσύ που σε κάθε καβγά προσπαθούσες, κατάπινες και έκανες τα "γλυκά-πικρά", υποκύπτοντας και ζητώντας πάντα εσύ "συγνώμη" για να λήξει η φάση.
Αν σε είχε απομονώσει, είχες χάσει φίλους και γνωστούς και είχες χαθεί από την πιάτσα γιατί βαρέθηκες να ακούς από τα χείλη του: "Μα, πού τα βρήκες, βρε μωρό μου, όλα αυτά τα νούμερα;".
Αν από το σεξ είχε εξατμιστεί ο πόθος του πρώτου καιρού. Κι εσύ απλώς καθόσουν εκεί γιατί ήταν καθήκον σου. Ή, αντίστροφα, ακόμη κι αν το κρεβάτι σας ήταν τέλειο ή επιεικώς θεϊκό και τον κρατούσες μόνο για... sex machine.
πηγή: queen.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.