Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όταν στην σχέση μπαίνουν και νέοι ...πειρασμοί !!!

Τελικά ποιος ευθύνεται όταν ένα τρίτο πρόσωπο διεισδύει σε μία σχέση;
Φταιει ο τρίτος ή  φταινε τα δύο μέλη που δεν κατάφεραν να σώσουν και  να διατηρήσουν τη σχέση τους;

Για να μπει κάποιος ανάμεσα σε μια σχέσησπάνια έως καθόλου το κάνει μόνος του. Κάποιος «ανοίγει την πόρτα», κάποιος τον «προσκαλεί». 

Αυτό σημαίνει, πως ο δεσμός δεν είναι γερός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ότι κι α φταιει, η συνήθεια, η κούραση, η αδιαφορία, ένας από τους δύο ή και οι δύο, είναι εκείνοι  που προσκαλούν τρίτο πρόσωπο στην παρέα.
Το αποτέλεσμα; Όλοι κάποια στιγμή δυστυχισμένοι. Το παράνομο ζευγάρι αρχίζει να έχει προβλήματα, δεν μπορούν να χαρούν ελεύθερα τον έρωτά τους και συνήθως αρχίζουν οι διεκδικήσεις και οι πιέσεις. Και οι απατημένοι, πότε δεν το μαθαίνουν, πότε το μαθαίνουν ή το υποψιάζονται  και οι δυστυχισμένοι γίνονται τρεις.
Τι κάνουμε λοιπόν αν βρεθούμε σε μία τέτοια περίπτωση;

Αν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, προσπάθησε να μην «βολέψεις» το άτομο που ποθείς σε έναν «παράνομο» δεσμό, που στο τέλος δεν θα καταλήγει πουθενά.  Ξεκαθάρισε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και ζητάς και δώσε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει το χρόνο για να επιλέξει!
Αν ήδη έχεις μία σχέση και ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.  Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις.  Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι πως  για να άφησες έναν νέο άνθρωπο να μπει στη ζωή σου, ενώ ήδη διατηρείς κάποιοδεσμό αυτό σημαίνει πως  η σχέση σου περνά κρίση και δεν σε καλύπτει πια! Σίγουρα οι παρορμητικές αποφάσεις δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό! Η κατάλληλη λύση είναι να εκφράσεις στο μόνιμο σύντροφό σου τα συναισθήματα σου και να απομακρυνθείς για λίγο και από τα δύο άτομα που σε διεκδικούν για να πάρεις τις τελικές αποφάσεις σου!
Γιατί όπως  λεει και το τραγούδι «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία»

πηγη:http://www.parea.gr/ArticlesOuter.aspx?cnt_id=35

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.