Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πες τα! 9 πράγματα που θα ήθελες να ξέρει ο σύντροφός σου για το σεξ που κάνετε

Δεν ήξερε, δεν ρώτησε! Εσύ γιατί δεν τα λες;

Δεν σκέφτεστε το ίδιο... και μην έχεις καμία απαίτηση να μπορέσει να καταλάβει τα θέλω σου αν δεν του τα εξηγήσεις! Οι άντρες, όμως, είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμοι στο να ακούσουν και να κάνουν πράξη όσα τους ζητά.! Αυτά είναι τα 8 σημεία που οι άντρες αγνοούν στο σεξ και ίσως να χρειάζεται να τους τα πεις... ή έστω να τους στείλεις αυτό το άρθρο!

1. Μετά την κορύφωση σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θες να συνεχίσεις. Το σεξ για τη γυναίκα -σε αντίθεση με τον άντρα- δεν τελειώνει όταν έρθει ο οργασμός της. Το σώμα σου είναι φτιαγμένο για πολλαπλές απολαύσεις και πιθανότατα με τον πρώτο οργασμό σου "ανοίγει" η όρεξη και για δεύτερο! Σκέψη δύσκολη για εκείνον...

2. Πιθανότατα δεν σου αρέσουν στο κρεβάτι όσα άρεσαν στην πρώην του. Το να σε ρωτήσει αν απολαμβάνεις μια τεχνική, που του έμαθε η πρώην σύντροφος του θα είναι ένα καλό ξεκίνημα. Ή να κάνεις εσύ ξεκάθαρα τα γούστα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο  www.queen.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.