Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7 τρόποι για να δεις τη ζωή με άλλο μάτι

Η ζωή είναι άδικη! Πόσες μα πόσες φορές το έχουμε πει αυτό; Εγώ λοιπόν ξέρω ότι η ζωή είναι απλώς ωραία! Τα καλά, τα κακά, τα αναπάντεχα και τα αναμενόμενα όλα είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται ΖΩΗ. Δεν αξίζει λοιπόν να στεναχωριόμαστε και να αγχωνόμαστε για το καθετί που μας συμβαίνει. Πολλές φορές η λύση για τα προβλήματά μας είναι απλώς ένα χαμόγελο.
Γι’ αυτό πάρε μια γεύση για το πώς πρέπει να βλέπουμε την ζωή, με μια άλλη ματιά, πιο χαρούμενη και αισιόδοξη

Συμφιλιώσου με το παρελθόν για να μην χαλάει το παρόν σου

Είναι τόσο απλό, ότι έγινε, έγινε. Είναι τζάμπα κόπος να αναλώνεις χρόνο, νεύρα και ενέργεια για κάτι που έγινε και πιθανότατα δεν αλλάζει. Βρες τρόπο να συμβιβαστείς γιατί όσο σκέφτεσαι το παρελθόν, χάνεις το παρόν σου! Ζήσε την κάθε στιγμή και άσε όλα τα άλλα πίσω.

Μην σκέφτεσαι

Μα πραγματικά γιατί πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια για το καθετί; Γιατί πρέπει να έχεις απαντήσεις για τα πάντα στη ζωή; Πίστεψέ με, απλώς χαλάρωσε, είναι εντάξει να μην τα ξέρεις όλα!

Ακούς κάτι; -Δεν σε νοιάζει

Το τι σκέφτεται ή το τι λέγεται πίσω από την πλάτη σου είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Ζήσε την ζωή σου όπως εσύ την θέλεις και μην σε νοιάζει τι θα πει ο γείτονας, η γιαγιά, ο θείος, ο «φίλος», ή ο σκύλος. Ο άνθρωπος έχει από την φύση του την ανάγκη να σχολιάζει και να κατακρίνει, κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα μπροστά.

Δώσε στον χρόνο λίγο χρόνο

Ο χρόνος θεραπεύει σχεδόν τα πάντα γι αυτό λοιπόν άφησέ τον να περάσει και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν τον καιρό τους, μην είσαι ανυπόμονος και δεν θα το μετανιώσεις.

Μην συγκρίνεις

Από μικρά μάθαμε να συγκρίνουμε, πέρασα τον Γιωργάκη που πήρε 8 και εγώ 10, γιατί αυτός να έχει και εγώ όχι και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Take it easy, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ο καθένας έχει την δική του, μοναδική ιστορία. Γιατί να κοιτάς τι έχει και τι κάνει ο άλλος, κοίτα μόνο τον καθρέφτη σου, σκάσε ένα χαμόγελο και προχώρα!

Χαμογέλα

Μα πραγματικά τώρα, τόσο δύσκολο σου είναι. Μην ξυπνάς κατσουφιασμένος μες στην γκρίνια και την μιζέρια, ξεκίνα την μέρα σου χαρούμενα, απόλαυσέ την όσο περισσότερο μπορείς και απλώς χαμογέλα. Να ξέρεις, το χαμόγελο είναι το καλύτερο όπλο για τον αφοπλισμό του άλλου.

Δώσε ευκαιρίες

Σε αυτή την ζωή χρειαζόμαστε άτομα δίπλα μας, φίλους, γνωστούς, συγγενείς. Άφησέ τους να σε πλησιάζουν, να σε γνωρίσουν να είσαι ελαστικός, υπομονετικός και μην είσαι και τόσο απόλυτος. Κάνεις δεν είναι τέλειος, όλοι κάνουμε λάθη, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια ευκαιρία.
Μπορώ να σου αναλύσω άπειρους ακόμα τρόπους για να ζήσεις χαρούμενα αλλά στην τελική την διαφορά θα την κάνεις εσύ. Χαλάρωσε, ξέχνα τα όλα, ζήσε το όνειρό σου και συνέχισε την ζωή σου! Άντε ρίξε μου ένα χαμόγελο τώρα, εγώ να ξέρεις το ρίχνω για πάρτι σου!!


http://www.mycampus.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.