Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λάθη στη σχέση που ισοδυναμούν με το «κέρατο»!

Μπορεί να έχουμε την άποψη ότι το κέρατο είναι ό,τι χειρότερο σε μια σχέση και φυσικά μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευσή της, όμως, δεν υπάρχει μόνο αυτό! Υπάρχουν πολλά άλλα λάθη τα οποία ενδεχομένως κάνεις εσύ ή ο σύντροφός σου και μπορούν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα με το κέρατο.


Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά;

Κρατάς τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου
Όχι, το να κλείνεσαι στο καβούκι σου ενώ είσαι σε σχέση δεν είναι καλή επιλογή. Οι πολλοί τσακωμοί σίγουρα κουράζουν, όμως, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, όταν ένα ζευγάρι δεν έχει ποτέ καβγάδες είναι ανησυχητικό διότι σημαίνει ότι τα δύο μέλη δεν εκφράζουν αυτά τα οποία νιώθουν, καταπιέζοντάς τον εαυτό τους. Μίλα, εκφράσου, μάλωσε. Έτσι είναι οι σχέσεις.

Πολλές επαφές με τον/ τους πρώην
Πολλές φορές το να κρατήσεις επαφή με τον πρώην σου είναι κάτι αναπόφευκτο, όπως για παράδειγμα εάν είστε στην ίδια παρέα, δουλειά ή έχετε μαζί παιδιά. Αυτό είναι φυσιολογικό, όμως, εάν γίνεται ανοιχτά, χωρίς να το κρύβεις απ’ τον σύντροφό σου. Μεταμεσονύκτια μηνυματάκια και συναντησούλες χωρίς λόγο υποδηλώνουν άλλα.

Δεν ξεκολλάς απ’ το κινητό σουΕάν το κινητό, το tablet ή ο υπολογιστής σου είναι το καταφύγιό σου ακόμα κι όταν είσαι με το σύντροφό σου, τότε αυτό κάτι σημαίνει για τη σχέση σας. Γιατί δεν νιώθεις άνετα να είσαι μαζί του; Γιατί δεν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του; Απάντησε σ’ αυτές τις ερωτήσεις και θα ανακαλύψεις πολλά για τη σχέση σου




https://ipop.gr/
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.