Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμβουλές για όμορφα πόδια

Τα περιποιημένα και όμορφα πόδια μπορεί να αποτελέσουν ατού στην εμφάνιση σου. Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα και στα χέρια αλλά και στα πόδια. Δείχνουν πως είσαι καθαρή, αλλά και πως θέλεις να αναδεικνύεις τη θηλυκότητα σου με κάθε τρόπο
. Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες απλές και εύκολες λύσεις, για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται όμορφα συνέχεια.
1. Τρίβε τις φτέρνες σου με ελαφρόπετρα
Να έχεις πάντα στο μπάνιο σου μια ελαφρόπετρα, κατά προτίμηση από φυσικά συστατικά. Δύο φορές την εβδομάδα είναι μια πολύ καλή συχνότητα για να τη χρησιμοποιείς. Το τρίψιμο των ποδιών με ελαφρόπετρα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια, αλλά ταυτόχρονα μαλακώνει τα πόδια σου.
2. Βάζε ενυδατική κρέμα ποδιώνΜια ακόμη συμβουλή για όμορφα πόδια, είναι η καθημερινή χρήση μιας ενυδατικής κρέμας για τα πόδια. Με τη συχνή χρήση, τα πόδια σου θα είναι πάντοτε απαλά και δε θα φαίνονται ταλαιπωρημένα. Καλό θα ήταν αφού βάλεις την κρέμα σου, να φορέσεις βαμβακερές κάλτσες, και να τα αφήσεις έτσι όλο το βράδυ. Το πρωί που θα ξυπνήσεις τα πόδια σου θα είναι πιο απαλά από ποτέ. Εάν δεν έχεις κρέμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη βαζελίνη, αφού έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
3. Κάνε ένα διάλειμμα από τα βερνίκια νυχιών
Τα βαμμένα δάχτυλα των ποδιών είναι απαραίτητα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως τα βερνίκια νυχιών έχουν χρωστικές ουσίες που πολλές φορές βάφουν το νύχι σε βάθος, προκαλώντας κίτρινα σημάδια. Έτσι, μια συμβουλή για όμορφα πόδια, είναι να αφήσεις τα πόδια σου, και πιο συγκεκριμένα τα νύχια σου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα άβαφα προκειμένου να αναπνέουν, και να αποκτήσουν ξανά υγιή όψη και καθαρό χρώμα.
4. Χρησιμοποίησε αποσμητικό ποδιών
Η δυσάρεστη οσμή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική. Τα κλειστά και στενά παπούτσια, τα καλσόν και οι κάλτσες από νάιλον, ακόμα και συγκεκριμένες τροφές μπορεί να δημιουργήσουν μια άσχημη μυρωδιά, ικανή να σε φέρει σε δύσκολη θέση άθελα σου. Για να αποφύγεις μια πιθανή ντροπιαστική στιγμή, έχε πάντα ένα αποσμητικό ποδιών. Προτίμησε αυτά που έχουν δροσιστικές μυρωδιές όπως δυόσμος ή μέντα, ή ακόμη και άοσμα. Απέφυγε τις πολύ έντονες μυρωδιές καθώς ενδέχεται να δημιουργήσουν χειρότερο αποτέλεσμα.
5. Προτίμησε παπούτσια καλής ποιότητας
Μια ακόμη συμβουλή για όμορφα πόδια που μπορεί να σου φανεί πολύ περίεργη, είναι το να προτιμάς παπούτσια καλής ποιότητας. Τα παπούτσια που δεν είναι τόσο καλά, μπορεί να βλάψουν το πόδι, και ακόμη να δημιουργήσουν δυσμορφίες. Επίσης, δε βολεύουν στο περπάτημα, και δεν κάνουν καλό στη στάση του σώματος. Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, που θα βελτιώσει τη στάση και το σώμα σου, χωρίς να σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Τα πόδια σου θα είναι άνετα, και θα δείχνουν ξεκούραστα και όμορφα.
6. Κάνε μια μάσκα ποδιών
Μια τελευταία συμβουλή για όμορφα πόδια, είναι το να μην ξεχνάς που και που να κάνεις μια μάσκα στα πόδια σου. Ξεκίνησε με ένα ζεστό ποδόλουτρο, κάνε μιας ελαφριάς μορφής απολέπιση, και στη συνέχεια άπλωσε τη μάσκα. Είτε επιλέξεις κάποια δροσιστική μάσκα, είτε κάποια με άργιλο ή με άλλα φυσικά συστατικά ένα είναι το σίγουρο. Τα πόδια σου θα δείχνουν όμορφα, ξεκούραστα και λαμπερά!


http://www.dynamikhgynaika.gr/soma/omorfa-podia-2/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.