Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

15 Ιδέες για δώρα σε άντρες!



Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα δώρο σε μια γυναίκα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που αρκεί μια βόλτα στα μαγαζιά και σίγουρα θα βρούμε το ιδανικό. Τα δώρα για άντρες όμως κάνουν πολλές φορές τη ζωή μας δύσκολη.


Σκεφτόμαστε ότι μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο μπορεί να φανεί κοινότυπο. Επίσης είναι γνωστό πως τα αντρικά ρούχα είναι πιο ακριβά από τα γυναικεία. Αν θέλουμε όμως να ξεφύγουμε από ρούχα τι άλλες επιλογές έχουμε;

Κι όμως υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά συχνά δεν πάει το μυαλό μας. Είτε ψάχνεις ένα δώρο για κάποιον συγγενή, για έναν φίλο που έχει γενέθλια ή για το αγόρι σου θα δεις εδώ ιδέες που μπορείς να μην είχες σκεφτεί, αλλά ένας άντρας σίγουρα θα τις εκτιμήσει αρκετά.

Φυσικά ανάλογα με το budget που μπορείς να διαθέσεις μπορείς να βρεις από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο ακριβό δώρο κάθε είδους. Αρκεί μια βόλτα στα αντίστοιχα καταστήματα ή μια ματιά στα eshop και θα βρεις αυτό που θέλεις.Τι δώρο να κάνεις σε έναν άντρα

                                                     

1.Θήκη για tablet



                                                        thiki ipad

Μια θήκη για το tablet σίγουρα είναι πολύ χρήσιμη. Μπορεί να μην σου ακούγεται και τόσο ωραία ιδέα για δώρο, αλλά αν σκεφτείς λίγο καλύτερα θα συνειδητοποιήσεις πως ένας άντρας μπορεί να ξεχάσει να πάρει θήκη γι’ αυτό το ακριβό gadget και σίγουρα θα σε ευγνωμονεί όταν του πέσει κάτω, αλλά είναι προστατευμένο.

                                                         

2.Σετ σερβιρίσματος ποτού

                                                  

 Μια καράφα με τα αντίστοιχα ποτήρια επίσης είναι κάτι που ένας άντρας δεν θα σκεφτόταν ποτέ να πάρει μόνος του. Όταν το δει όμως σίγουρα θα ενθουσιαστεί γιατί θα μπορεί να προσφέρει το αγαπημένο ποτό της παρέας με καλαίσθητο τρόπο.

                                                   

3.Ρολόι

                                                       roloi          

                                          Το αξεσουάρ που κάθε άντρας προσέχει είναι σίγουρα το ρολόι του. Και αν πρόκειται να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω αυτή είναι μια πολύ καλή λύση.


                                                         

4.Πορτοφόλι

                                                        portofoli



Ένα εξίσου χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε άντρα είναι το πορτοφόλι. Αν θεωρείς ότι είναι καιρός να το ανανεώσει ή έχεις βαρεθεί να τον βλέπεις να ψάχνει όλες τις τσέπες του για τα χρήματα και τις κάρτες του αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης το καλό είναι πως κυμαίνονται σε διάφορες τιμές και μπορείς να βρεις κάτι αρκετά οικονομικό ή να επιλέξεις ένα δερμάτινο που θα είναι πιο ανθεκτικό αλλά και πιο ακριβό.
     

                                                         

5.Χαρτοφύλακας


                                                        taksidi     


Αν πρόκειται για έναν bussinessman ο χαρτοφύλακας θα του φανεί πολύ χρήσιμος. Να θυμάσαι ότι οι άντρες επιλέγουν πιο κλασσικά σχέδια όταν πρόκειται για τέτοιου είδους αξεσουάρ και μια safe επιλογή θα ήταν να προτιμήσεις έναν μαύρο.

                                                           

6.Αντρικά βραχιόλια

                                                    antrika vraxiolia


Τα βραχιόλια είναι ένα πιο ιδιαίτερο δώρο, καθώς είναι λίγοι οι άντρες που τα φοράνε. Αν πρόκειται όμως για έναν άντρα που του αρέσουν τότε είναι επίσης μια καλή και αρκετά οικονομική επιλογή, όπως επίσης ένα αντρικό κολιέ, όπως αυτά με τις νεκροκεφαλές.


                                             

7.Στυλό

                                                         stylo

Σε κάθε δουλειά χρειάζεται ένα στυλό και είναι ένα όμορφο δώρο. Μπορείς να βρεις μοναδικά σχέδια, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις πιο προσωποποιημένο χαράζοντας ακόμα και τα αρχικά του σε μερικές περιπτώσεις.

                                                          

8.Σακίδιο

                                                  
                                                             sakidio


Είτε πρόκειται για κάποιον που ταξιδεύει συχνά, είτε για κάποιον που έχει πάθος με το γυμναστήριο το σακίδιο είναι αρκετά χρήσιμο και είναι από αυτά τα αντικείμενα που συνήθως ένας άντρας ρωτά την γνώμη μας για να αγοράσει. Επίσης αν πρόκειται για τον σύντροφό σου είναι ιδανικό για τις αποδράσεις που θα κάνετε μαζί.

                                                 

9.Ξυριστική μηχανή

                                               ksuristiki mixanh


Ένας άντρας δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό το χρήσιμο εργαλείο. Μπορείς λοιπόν να του κάνεις δώρο το καινούριο μοντέλο μιας ξυριστικής μηχανής ή ένα σετ ταξιδιού με τα απαραίτητα σύνεργα για την περιποίηση του προσώπου του. 


                                                       

10.Άρωμα

                                                arwma



Αν και υπάρχει η αντίληψη ότι αν κάνεις δώρο άρωμα θα έρθει σύντομα ο χωρισμός πήγαινε ενάντια στις προκαταλήψεις και κάνε του δώρο την αγαπημένη του κολώνια, γιατί μας αρέσει πολύ να μυρίζει τέλεια ο σύντροφός μας. Αν όμως δεν θες να το ρισκάρεις μπορείς να την κάνεις δώρο στον μπαμπά, τον αδερφό ή τον κολλητό σου



                                                      

11.Σετ ρουλέτας

                                                      rouleta

Ένα σετ ρουλέτας ή πόκερ σίγουρα θα τον κάνει να χαρεί σαν μικρό παιδί και θα καλέσει την ίδια κιόλας μέρα τους φίλους του να το εγκαινιάσουν.
                                                       

12.Κασκόλ

                                              
                                                      kaskol

Τι πιο χρήσιμο για τον χειμώνα από ένα κασκόλ; Θα βρεις πάρα πολλά σχέδια για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο άτομο που θέλεις και επίσης μπορείς να βρεις διάφορες τιμές ανάλογα με το πορτοφόλι σου.
                                                         

13.Γραβάτα


                                                          grabates 
Για κάποιον που συνηθίζει να φορά γραβάτες ποτέ δεν είναι αρκετές, αφού αλλάζουν το στυλ όλου του ντυσίματος. Γι΄αυτό μην σκεφτείς ότι σίγουρα έχει πολλές, αρκεί να βρεις ένα ωραίο σχέδιο.



14.Ζώνη


                                                                      
                                                   zwnes


Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που οι περισσότεροι άντρες προτιμούν σε ένα καλό ντύσιμο. Έτσι μια δερμάτινη ζώνη σε μαύρη ή καφέ απόχρωση σίγουρα θα του αρέσει πολύ και είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για κάποιον που ίσως δεν έχεις μεγάλη οικειότητα.



                                                            

15.Κρασί

                                                              krasia  

Αν θέλεις να αποφύγεις να πάρεις κάτι προσωπικό μην σκεφτείς πως ένα κρασί είναι ένα απλοϊκό δώρο, καθώς υπάρχουν κρασιά με πολλά χρόνια ωρίμανσης τα οποία έχουν εξωφρενικές τιμές. Έτσι μπορείς να διαλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο κρασί ή να πάρεις από την κάβα κάποιο από τα κουτιά που έχουν με φανταστικές ιδέες, όπως σετ αξεσουάρ κρασιού και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτά τα κουτιά είναι οι απόγονοι των κλασσικών καλαθιών και είναι μοναδικά.





http://www.ediva.gr/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Σκάκι η ζωή

Ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε αγώνα σκακιού; Αναγνωρίζεις τον πεσσό (πιόνι στο σκάκι) που σ’ αντιπροσωπεύει; Αν όχι, μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι και εσύ λαμβάνεις μέρος σ’ αυτό.