Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η σημασία ενός χαμόγελου...!

Θέλετε να κλείσετε μια συμφωνία στη δουλειά σας, να κάνετε περισσότερες κοινωνικές επαφές ή να είστε συμπαθείς στο φιλικό σας περιβάλλον; Το μυστικό είναι το χαμόγελο σας.


Ένα χαμογελαστό πρόσωπο αποπνέει ειλικρίνεια και προσελκύει πιο εύκολα τους ανθρώπους.

Όταν κάποιος έχει ένα μεγάλο χαμόγελο, δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να ανοίξει και να εκθέσει ένα μέρος του εαυτού του. Επίσης, όσοι χαμογελάνε συχνά μπορεί να έχουν οφέλη στην υγεία τους και στην κοινωνική τους ζωή. Ένα χαμόγελο αποπνέει εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και γενικά  μια θετική προοπτική. Όσοι άνθρωποι γελάνε τείνουν να αντιμετωπίζουν καλύτερα τις προκλήσεις της ζωής, από εκείνους που είναι αγέλαστοι.

Θέλετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι; Απλά χαμογελάστε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αναγκάζοντας τον εαυτό σας να χαμογελάσει, μπορεί πραγματικά να σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Η ζωή είναι πολύ πιο δύσκολη, αν δεν χαμογελάτε και είστε πάντα σοβαροί. Επίσης, σύμφωνα με τους επιστήμονες ένα χαμόγελο που είναι πλατύ, δίνει την εντύπωση ότι είναι γνήσιο. Και αυτό εξηγείτε επειδή απαιτεί μεγαλύτερη κίνηση των μυών του προσώπου και αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο για να δείξει κάποιος τα θετικά συναισθήματα που νιώθει.

Από την άλλη μεριά, ένα χαμόγελο δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη χαρά, αλλά μπορεί να προσδίδει μια αμηχανία, θυμό, φόβο ή σύγχυση. Πολλοί χαμογελάνε από άμυνα, για να μην εκφράσουν τις αρνητικές σκέψεις που έχουν στο μυαλό τους. Επίσης, κάποιοι γελάνε για να μη δείξουν τον εκνευρισμό τους ή για να μη φανούν ευάλωτοι στους αντιπάλους τους.

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι το γέλιο είναι μεταδοτικό. Και όταν είναι αυθόρμητο και αληθινό δεν φτιάχνει μόνο τη δική σας διάθεση, αλλά όλων όσων βρίσκονται γύρω σας


Από τον/την entertv


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τελικά είναι ωραίο να μην περιμένεις μήνυμα από κανέναν.

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε πόσο χρόνο έχουμε φάει περιμένοντας αυτό το πολυπόθητο μήνυμα απ’ το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ο χρόνος που έχουμε χάσει θα αποδειχθεί τρομακτικά μεγάλος. Ένα μήνυμα το οποίο ήθελες όσο τίποτα να το δεις να εμφανίζεται στην οθόνη σου, για αυτό άλλωστε ξεκλείδωνες και κλείδωνες συνεχώς το κινητό σου νευρικά.

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.

Χειραγωγώ: να ελέγξω ή να παίξω με κάποιον, χρησιμοποιώντας άδικα ή ύπουλα μέσα προς όφελός μου.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι χειριστικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και μπορούν να παραπλανήσουν.

8 ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε δίπλα σας έναν υποκριτή

Οι υποκριτές είναι σαν το δηλητήριο – όσο περισσότερα πιστεύετε από τα λεγόμενά τους, τόσο περισσότερο αρρωσταίνεται ψυχικά και συναισθηματικά. Πριν το καταλάβετε, νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Τα καλά νέα: υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια! Ακολουθήστε τα και δεν θα πέσετε ποτέ ξανά θύμα υποκριτή.