Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζούσες Και Πριν Γνωριστείτε!

Ζούσες και πριν, θα ζήσεις και μετά! Τί σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις ότι είναι τόσο σημαντικός; Θα μπορούσε να ήταν… να είχε γίνει… όμως δεν έγινε! Δεν έγινε, γιατί εκείνος επέλεξε να μη γίνει με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε! Δεν φέρθηκε έντιμα, ντόμπρα και αντρίκια!


Δεν χωρίζουν έτσι απλά οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά, χωρίς εξηγήσεις! Ακόμα κι αν αυτές οι εξηγήσεις είναι δύσκολες και δεν μπορούν να δοθούν face to face, δίνονται με άλλο τρόπο!

Οι ξεκάθαροι άνθρωποι σε κοιτάζουν στα ματιά και εξηγούνται! Δεν σε γεμίζουν αμφιβολίες και ερωτηματικά! Δεν μιλάνε με γρίφους! Δεν σε αφήνουν στο σκοτάδι να ψάχνεις για διακόπτες! Εξηγούνται έντιμα και αποχωρούν!

Οι μη ξεκάθαροι πουλάνε ιστορία, αφού δεν έχουν να πουλήσουν ουσία! Και πόσο ενδιαφέρεσαι στην τελική να μάθεις μια ιστορία, χωρίς να κρύβει μέσα της κάποια ουσία;

Oι λόγοι, για τους οποίους φέρεται κάποιος ανέντιμα και μη ξεκάθαρα, είναι πολλοί! Δεν σε ενδιαφέρει όμως να τους ανακαλύψεις! Το πιο σημαντικό είναι ένα… Αν τον ενδιέφερε να εξηγηθεί πραγματικά, θα το έκανε! Θα στεκόταν μπροστά σου και θα εξηγούνταν σταράτα! Άρα ποιο το νόημα να αναζητάς εξηγήσεις, που ο άλλος δεν προθυμοποιείται να δώσει από μόνος του, όπως αρμόζει!

Καταλαβαίνω ότι εσύ τις χρειάζεσαι! Όπως θα τις χρειαζόμουν κι εγώ! Είναι άσχημο να μη ξέρεις το γιατί! Είναι ανέντιμο όμως και να μην εξηγείς! Και όλοι αξίζουν μια έντιμη εξήγηση! Για αυτό να μη σε νοιάζει πως φέρονται οι άλλοι! Εσύ να εξηγείσαι… έτσι κάνουν οι αυθεντικοί, οι μάγκες! Ακόμα κι αν ο άλλος δεν εξηγείται, εξηγήσου εσύ και μετά φύγε!Δες το απλά! Εσύ, σε έναν άνθρωπο που αγαπάς, θα εξηγούσες; Θα εξηγούσες! Και ξέρεις γιατί; Γιατί θα σε απασχολούσε η άποψη του για σένα! Γιατί ανεξάρτητα από το τι θα είχες να πεις, θα τον εκτιμούσες και θα προσπαθούσες να τον αντιμετωπίσεις ντόμπρα!

Δεν απέδειξε, λοιπόν, τη σημαντικότητά του! Και δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι πιο σημαντικός από τον ίδιο σου τον εαυτό! Ζήσε λοιπόν χωρίς αυτόν, όπως ζούσες και πριν! Μην του επιτρέπεις να παρουσιάζεται αλλιώς και μην του δίνεις χώρο! Δεν διεκδίκησε κανένα χώρο μέσα στη σκέψη σου! Ακριβώς το αντίθετο, έχασε κι αυτόν ακόμα που είχε κερδίσει!
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τελικά είναι ωραίο να μην περιμένεις μήνυμα από κανέναν.

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε πόσο χρόνο έχουμε φάει περιμένοντας αυτό το πολυπόθητο μήνυμα απ’ το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ο χρόνος που έχουμε χάσει θα αποδειχθεί τρομακτικά μεγάλος. Ένα μήνυμα το οποίο ήθελες όσο τίποτα να το δεις να εμφανίζεται στην οθόνη σου, για αυτό άλλωστε ξεκλείδωνες και κλείδωνες συνεχώς το κινητό σου νευρικά.

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.

Χειραγωγώ: να ελέγξω ή να παίξω με κάποιον, χρησιμοποιώντας άδικα ή ύπουλα μέσα προς όφελός μου.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι χειριστικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και μπορούν να παραπλανήσουν.

8 ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε δίπλα σας έναν υποκριτή

Οι υποκριτές είναι σαν το δηλητήριο – όσο περισσότερα πιστεύετε από τα λεγόμενά τους, τόσο περισσότερο αρρωσταίνεται ψυχικά και συναισθηματικά. Πριν το καταλάβετε, νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Τα καλά νέα: υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια! Ακολουθήστε τα και δεν θα πέσετε ποτέ ξανά θύμα υποκριτή.