Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα συναισθήματά που κρατάμε μέσα μας

Κάποιες φορές θέλετε να τρέξετε και να σκαρφαλώσετε στο πιο ψηλό βουνό να ουρλιάξετε και να φωνάξετε όλα αυτά που κρατάτε μέσα σας, όλα αυτά που δεν είπατε ποτέ.


Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε μια προσπάθεια να μιλήσουμε στους ανθρώπους .Στους ανθρώπους που ξέρουμε πως μας αγαπούν.Να μιλήσουμε για 'οσα νιώθουμε για όσα καταπιέζουμε μέσα μας ,για όσα μας συμβαίνουν.Δεν μπορούμε να έχουμε την νοοτροπία του θύματοσ  και να περιμένουμε "κάποιον" η κάτι για να μας φτιάξει τα βήματα ώστε να βελτιώσουμε τι ζωή μας.Μπορεί να μας στηρίξει να μας βοηθήσει όμως πρέπει μόνοι μας να πατήσουμε γερά στα πόδια μας.

 Έχουμε περισσότερη δύναμή μέσα μας από όσο νομίζουμε ,Αντί λοιπόν να σκαρφαλώσουμε σε ένα βουνό και να ουρλιάξουμε 'ολα  οσα κρατάμε μέσα μας ,τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που μας αγαπούν.Κάθε συναίσθημα και ειδικά τα αρνητικά επιδρούν ποικιλοτρόπως στον οργανισμό μας και είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να τα εκφράζουμε.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.