Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς θα είστε γεμάτες ενέργεια στη δουλειά μέσα στο βαθύ καλοκαίρι

Πόσες φορές σας έχει τύχει να νιώθετε ξαφνικά εξάντληση ενώ βρίσκεστε στο χώρο εργασίας; Ενώ ξυπνάτε και είστε όλο ενέργεια, όσο περνάει η μέρα νιώθετε ότι η απόδοσής σας μειώνεται συνεχώς. Και τότε τι κάνετε; Η πιο συνηθισμένη κίνηση είναι να βάλετε ακόμη ένα φλιτζάνι καφέ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλοι τρόποι που σας βοηθάνε να έχετε ενέργεια όλη μέρα.


Να κοιμάστε τις σωστές ώρες. Ο καλός και ποιοτικός ύπνος αποτελεί  βασικό παράγοντα για να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα και να είστε πιο παραγωγικοί. Φυσικά θα υπάρξουν και φορές που θα ξενυχτήσετε, όμως καλό είναι να μη σας γίνει συνήθεια και να κοιμάστε 6 με 7 ώρες κάθε βράδυ χωρίς διακοπές. Το σώμα χρειάζεται ξεκούραση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Να γυμνάζεστε το πρωί πριν πάτε στη δουλειά. Η πρωινή γυμναστική είναι ένας τρόπος για να έχετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν αρχίσετε να γυμνάζεστε τις πρωινές ώρες, θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πιο αποδοτικές στη δουλειά και θα έχετε ενέργεια όλη μέρα.

Να τρώτε πρωινό. Το πρωινό γεύμα δεν σας χορταίνει μόνο, αλλά σας παρέχει επίσης την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ημέρας.

Να πίνετε νερό. Όλο το χρόνο αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθείτε, γι αυτό πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό. Τα συμπτώματα της ήπιας αφυδάτωσης, ειδικά αν εργάζεστε σε κλειστούς χώρους,  είναι υπνηλία, αδυναμία και ο πονοκέφαλος.

Να τρώτε ελαφριά το μεσημέρι. Δεν πρέπει να παραλείπετε το μεσημεριανό γεύμα, όμως αν διαπιστώσετε ότι σας φέρνει υπνηλία, τότε μειώστε την ποσότητα.

Πηγή: jenny.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τελικά είναι ωραίο να μην περιμένεις μήνυμα από κανέναν.

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε πόσο χρόνο έχουμε φάει περιμένοντας αυτό το πολυπόθητο μήνυμα απ’ το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ο χρόνος που έχουμε χάσει θα αποδειχθεί τρομακτικά μεγάλος. Ένα μήνυμα το οποίο ήθελες όσο τίποτα να το δεις να εμφανίζεται στην οθόνη σου, για αυτό άλλωστε ξεκλείδωνες και κλείδωνες συνεχώς το κινητό σου νευρικά.

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.

Χειραγωγώ: να ελέγξω ή να παίξω με κάποιον, χρησιμοποιώντας άδικα ή ύπουλα μέσα προς όφελός μου.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι χειριστικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν και μπορούν να παραπλανήσουν.

8 ξεκάθαρα σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε δίπλα σας έναν υποκριτή

Οι υποκριτές είναι σαν το δηλητήριο – όσο περισσότερα πιστεύετε από τα λεγόμενά τους, τόσο περισσότερο αρρωσταίνεται ψυχικά και συναισθηματικά. Πριν το καταλάβετε, νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Τα καλά νέα: υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια! Ακολουθήστε τα και δεν θα πέσετε ποτέ ξανά θύμα υποκριτή.