Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι τρελοί με τη ζωή ξέρουν να αγαπούν περισσότερο!

Γιατί εσύ έμαθες μόνο να δίνεις και να αγαπάς απόλυτα και αυτό δεν το διαπραγματεύεσαι κι ούτε το δίνεις με εκπτώσεις.


Ήθελα πολύ στη ζωή μου κάποιον που να μπορεί να μου ασκήσει έλεγχο, να μου θέσει όρια και να συμβάλλει για να τα ξεπεράσω κιόλας συμβάλλοντας στο να φτάσω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Κάποιον που να καταλαβαίνει την τρέλα μου και να την ερωτεύεται κιόλας. Να γελά με τα αστεία μου και να βρίσκει χαριτωμένες τις αυθόρμητες χαζομάρες μου. Κάποιον που να μην αρκείται στα λίγα αλλά να αναζητά αυτά που μπορεί να αντέξει. Που μαζί να γράφουμε την πιο απίστευτη πορεία ζωής που μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό.

 Ήθελα να είσαι όλες οι ευχές που έκανα όταν κοίταζα τα αστέρια, τα όνειρα που για άλλους έμοιαζαν άπιαστα και απραγματοποίητα. Ένα δέσιμο και μια σχέση που ακόμη και η ρουτίνα μας να είναι διαφορετική. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί αλλά και πάλι είμαι τόσο αθεράπευτα πεπεισμένη πως σε αυτή τη ζωή, όταν έχεις την υγεία σου, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Έναν άνθρωπο που να με εκπλήσσει και να τον εκπλήσσω το ίδιο ήθελα. Να είναι το απόλυτα άλλο μου μισό. Συνήθως τέτοιες ιστορίες έρχονται στο σημείο που βαρέθηκες να δέχεσαι αγάπες εφήμερες και ενδιαφέρον δανεικό, αδιάφορο. Που προτιμάς τη μοναξιά παρά τη λάθος συντροφιά. Κι εκεί που αισθάνεσαι πιο δυνατός από ποτέ γιατί αναγεννήθηκες μέσα από την απογοήτευση, την πίκρα και την απόρριψη που βίωσες, το σενάριο της ζωής εξελίσσεται καλύτερο από ποτέ.

Γιατί κάτι που γνωρίζεις σίγουρα για σένα είναι πως ξέρεις πως να αγαπάς πολύ κι αυτό δεν το διαπραγματεύτηκες ποτέ μέχρι τώρα και δεν σκοπεύεις να δώσεις αγάπη με εκπτώσεις σε καμία περίπτωση. Δεν σε πείραξε να κυνηγήσεις κάτι που ήθελες πολύ. Σου άρεσε όμως περισσότερο να το ελκύεις. Να το προκαλείς. Να το φτάνεις στα όρια. Και τότε δίνεσαι. Δίνεσαι πολύ που μόνο οι άνθρωποι που κουβαλούν την ίδια τρέλα με σένα μπορούν να αντέξουν τέτοιο πάθος.
 Το ξέρεις για αυτό και περίμενες κάτι ξεχωριστό μέσα σε αυτόν τον κόσμο των απεριόριστων πιθανοτήτων.
Έχεις να δώσεις πολλά. Αγάπη, έρωτα, πάθος, εκπλήξεις. Μια ζωή γεμάτη τρέλα. Και άξιζε η αναμονή. Φτάνει που την γέμιζες με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα σου. Κι οι “τρελοί” με τη ζωή ξέρουν να αγαπάνε περισσότερο! Και να σε φτάνουν στην καλύτερη εκδοχή σου. Να σε συστήνουν στον εαυτό σου ξανά από την αρχή. Αξίζουν την αναμονή! 



Της Μαρίνας Αβραάμ.
http://www.dolce.com.cy/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αδρανεια Αναβλητικοτητα Φυγοπονια Δειλια -Καταστροφικές Αναβολές

” Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών”                                                                    Μενέλαος Λουντέμης

Ζώδια: Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Φλερτ Χωρισμός Απιστία Αρνητικά χαρακτηριστικά

Αποκριάτικες στολές φτιαγμένες απ' τα χεράκια σας!

Αν δεν σας αρέσουν οι τυποποιημένες αποκριάτικες στολές του εμπορίου που έχουν συγκεκριμένα θέματα και είστε λάτρεις του χειροποίητου σας προτείνουμε γρήγορες, εύκολες και πολύ οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας ή με βοήθεια του παιδιού, τη φετινή αποκριάτικη στολή. Με οδηγό τη φαντασία και την έμπνευση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που όλοι λίγο έως πολύ έχουμε στο σπίτι και να μεταμορφώσετε τα παιδιά σε χαρούμενους καρναβαλιστές.